Woerden Centraal| 0 woningen beschikbaar | Woerden | Vanaf €428 Per maand

Beschikbaarheid & Reserveren

Woerden Centraal

RUIM EN EIGENTIJDS WONEN, MIDDEN IN HET BRUISENDE CENTRUM VAN WOERDEN
Je houdt van luxe en ruimte, maar je wilt wel graag centraal wonen. Project Woerden Centraal is perfect gelegen op de locatie van de voormalige Campina-fabriek. Woerden biedt jong en oud een prima perspectief op het gebied van wonen, werken, recreatie en ontspanning. De 64 appartementen van Woerden Centraal liggen op een zeer centrale plek vlak naast het station en nabij het stadscentrum. Verder zijn er diverse eetgelegenheden, supermarkten, warenhuizen en kledingwinkels op loopafstand van het complex.

Woerden Centraal


Het complex is opgedeeld in twee blokken, blok 7 en blok 8. Blok 7 bestaat uit 39 appartementen van 83 m² - 112 m² verdeeld over acht woonlagen. Blok 8 bestaat uit 25 appartementen van 76 – 90 m² verdeeld over vijf woonlagen. Individueel wonen. Daarnaast heeft elk appartement een afsluitbare externe berging van 6m². Voor ieder appartement is onder het complex in de afgesloten parkeergarage een parkeerplaats beschikbaar waar tevens, voor het opladen van de elektrische auto, meerdere laadpalen zijn gesitueerd.

Meer technische informatie over de afwerkstaat vindt u onder het kopje Beschikbaar --> appartement --> PDF afwerkstaat.

Ben je geïnteresseerd in één van deze heerlijke appartementen? Reserveer dan direct jouw droomwoning. Op dit moment is de prognose voor oplevering september 2018.UNIEKE LIGGING

Dit terrein is gelegen tussen de spoorlijn en de Johan de Wittlaan te Woerden. Het Campina-terrein ligt ten oosten van het centrum van Woerden, net buiten de vestingwerken, direct aan het P&R-terrein van het stationsplein. Vanuit het plangebied is het ongeveer 800 meter lopen naar het Kerkplein in het hart van de binnenstad. Het terrein vormt min of meer de overgang tussen de stationsomgeving en het Staatsliedenkwartier, een naoorlogse uitbreidingswijk die ligt ingeklemd tussen de spoorlijn en de Oude Rijn. De stationsomgeving ten noorden van het spoor kenmerkt zich door een grote afwisseling aan sferen, functies en typologieën. Het beeld loopt hier uiteen van kleinschalige lintbebouwing langs de Oude Rijn, bedrijfspanden langs het spoor, infrastructuur rond het station tot een verpleegtehuis en een hertenkamp. MET DE AUTO OP PAD...


Het centrum van Woerden ligt dus letterlijk om de hoek, maar wil je een leuk uitstapje maken naar een andere omgeving? Dat kan supersnel! De A12 brengt je in een half uur naar Utrecht en Gouda, in veertig minuten naar Den Haag en in een uur naar Arnhem. Via de A2 ben je in vijftig minuten in Amsterdam.

OF MET HET OPENBAAR VERVOER?

En ga je liever met het openbaar vervoer? Jouw woning ligt op slechts een paar minuten loopafstand van het station van Woerden. Je reist dus eenvoudig naar alle uithoeken van het land. Je kunt elke tien minuten de trein naar Utrecht nemen en elk kwartier stap je in de rechtstreekse trein naar Amsterdam. Vanaf beide plaatsen zijn er verbindingen naar de rest van Nederland. Ook binnen Woerden is het openbaar vervoer goed geregeld. Er zijn volop bussen beschikbaar die je naar bestemmingen in en om Woerden brengen.